Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Gold of the Incas

Gold of the Incas Bij de gokkast Gold of the Incass speel je een basisspel en een topspel. Het basispel speel je met 1 punt per draai op de onderste 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Het topspel speel je met een inzet van 5 of 10 punten per draai op de bovenste 3 zichtbare rollen. Bij 2 of meer goud symbolen ontvang je een mystery prijs die wel op kan lopen tot 200 punten.

Het basisspel van Gold of the Incas wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op de onderste 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je maximaal 20 punten winnen wanneer je 3 keer het symbool van een inca tempel op de winlijn krijgt. Je kunt vanuit het basisspel ook gelijk overstappen naar het topspel door op de knop ‘choose bet’ te drukken.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai op de bovenste 3 zichtbare rollen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan kun je maximaal 100 punten winnen. Speel je met een inzet van 10 punten per draai dan kun je maximaal 200 punten winnen. Een mystery win ontvang je wanneer je 2 of meer symbolen van inca goud op de rollen krijgt. Bij 2 symbolen van inca goud ontvang je een mystery win tussen de 20 en 200 punten. Bij 3 of meer sybolen van inca goud ontvang je tussen de 80 en 200 punten. Je kunt de gokkast Gold of the Incas eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’. Wil je de gokast gelijk spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast gold of the incas