Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Diamond

diamondDe Simbatgokkast Diamond is een mooie en zeer eenvoudig te spelen gokkast. Hij heeft een basisspel en een vervolgspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Bij het basisspel maak je kans op extra mystery prijzen door het symbool van de diamand. Het vervolgspel geeft extra kans op punten doordat er dan 5 winlijn geactiveerd zijn.

Je begint bij gokkast Diamond met het spelen van het basisspel. Dit speel je op 1 winlijn met inzet van 1 punt per draai. De prijzen die je bij het basisspel kunt winnen staan afgebeeld in een schema rechts naast de onderste rollen. Je maakt extra kans op punten met de symbolen van de diamanten. Zij leveren een mystery prijs op tot wel 100 punten. Alle prijzen die je hebt gewonnen bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail gokfunctie. De Diamond gokkast heeft een automatisch Hold functie. Hierbij worden de rollen met een gunstige positie vast gezet voor de volgende ronde.

Als je voldoende credits op je meter hebt kun je er voor kiezen om het vervolgspel te gaan spelen. De inzet hierbij is 4 of 8 punten per draai. Er zijn dan tot 5 winlijnen actief in het spel waardoor je winkansen nog groter zijn. Alle prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld in een winschema rechts naast de bovenste rollen.

Speel gokkast Diamond