Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Deep Spinner

eurodeepspinnerFruitautomaat Deep Spinner is een erg mooie en vrij envoudige kast om te spelen. Je gaat bij deze kast op zoek naar schatten op de bodem van de zee en kunt ze vinden met onder andere het symbool van de Zeesterren. Deze leveren je extra veel punten op doordat zij als een soort Joker symbool tellen en op die manier nog meer winnende combinaties kunnen maken.

Bij de Deep Spinner begin je met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de vier rollen met 1 actieve winlijn en met inzet van 1 punt per draai. Je wint een prijs als je een van de combinaties hebt welke je terug kunt vinden in het winschema rechts onder op de kast. De prijzen die je bij het basisspel wint kun je proberen te verdubbelen met het speciale gokspel, de Head/Tail functie. Als je voldoende credits op je meter hebt dan kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel.

Het vervolgspel speel je ook op de vier rollen maar dan met inzet van 5 of 10 punten per speelronde. Bij beide inzetten zijn er dan maar liefst 10 winlijnen dus is je kans op een winnende combinatie nog groter. Bij inzet van 10 punten is het symbool van de Zeester een Wild symbool. Deze mag dan alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie.

Speel gokkast Deep Spinner