Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Cash Fountain

Cashfountain Bij de gokkast Cash Fountain speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai. Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Wanneer je met een inzet van 20 punten per draai speelt zijn er 256 winlijnen actief waardoor grote kans maakt op het winnen van veel punten.

Het basisspel van de gokkast Cash Fountain wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. Het maximaal aantal punten wat je kunt winnen in het basisspel is 200 punten. Wanneer je 2 vraagtekens kris kras op de rollen krijgt win je een mystery prijs van tussen de 2 en 100 punten. Wanneer je 3 vraagtekens kris kras op de rollen krijgt win je een mystery prijs van tussen de 4 en 200 punten. Gewonnen punten in het basisspel kun je door het gokspelletje verdubbelen tot maximaal 200 punten.

Het topspel van de gokkast Cash Fountain wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai op 4 afzonderlijke rollen met 4 rijen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan zijn de rollen 1, 2 en 3 actief en speel je op 64 winlijnen. Speel je met een inzet van 10 punten per draai dan zijn alle 4 de rollen actief en speel je op 126 winlijnen. En speel je met een inzet van 20 punten per draai dan zijn alle 4 de rollen actief en speel je op maar liefst 256 winlijnen. Met de knop ‘collect reset’ kun je gewonnen punten weer naar je credit meter verplaatsen. Je kunt de gokkast Cash Fountain eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast cash fountain