Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Bonus Billionaire

Bonus Billionaire
Bij de gokkast Bonus Billionaire speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel speel je met 1 punt per draai op 4 zichtbare rollen met 1 actieve winlijn. Het vervolgspel speel je met een inzet van 5 of 20 punten per draai. Wanneer je met een inzet van 20 punten per draai speelt telt het BAR symbool voor elk ander symbool wat een winnende combinatie oplevert.

Het basisspel van Bonus Billionaire wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 4 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je minimaal 2 punten en maximaal 200 punten winnen wanneer je 3 keer het symbool BAR op je winlijn krijgt. Gewonnen punten kun je met het gokspelletje kop of munt verdubbelen tot maximaal 200 punten. Wanneer je een genoeg aantal punten op je creditmeter hebt staan kun je het vervolgspel spelen.

Het vervolg wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 punten per draai. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan speel je op 3 zichtbare rollen met 5 actieve winlijnen. Speel je met een inzet van 20 punten per draai dan speel je op 4 zichtbare rollen met 5 actieve winlijnen. Winnende combinaties zijn dan zowel van links naar rechts als van rechts naar links te maken. Bij een inzet van 20 punten per draai telt het BAR Symbool voor elk ander symbool wat een winnende combinatie kan maken. Je wint het maximaal aantal punten, te weten 1000 punten, wanneer je 4 keer het symbool BAR of Kroon op een actieve winlijn krijgt. Je kunt de gokkast Bonus Billionaire eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Vanaf een minimum bedrag van 10 euro kun je gewonnen punten weer laten uitbetalen.

Speel gokkast bonus billionaire