Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Beach Bucks

Beach Bucks Bij de gokkast Beach Bucks speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel speel je met 1 punt per draai op de onderste 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Het topspel speel je met een inzet van 4, 8, 12 of 16 punten per draai op de bovenste 3 zichtbare rollen. Speel je met een inzet vanaf 8 punten dan is de speciale ‘nudge’ functie actief waardoor je meer kans maakt op het winnen van punten.

Het basisspel van Beach Bucks wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op de onderste 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. In het basispel kun je maximaal 200 punten winnen wanneer je 3 keer het jackpot symbool op de winlijn krijgt. Wanneer je 2 keer kris kras het symbool van een strandbal krijgt ontvang je een mystery prijs die tussen de 2 en 100 punten ligt. Wanneer je 3 keer het symbool van een strandbal krijgt ontvang je een mystery prijs die tussen de 8 en 200 punt ligt. Gewonnen punten kun je verdubbelen met het gokspelletje kop of munt.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 4, 8, 12 of 16 punten per draai op de bovenste 3 zichtbare rollen. Speel je met een inzet van 8, 12 of 16 punten per draai dan is de speciale ‘nudge’ functie actief waarmee de kans op winnende combinaties wordt vergroot. Hoe hoger je inzet hoe groter het aantal nudges die je ontvangt en dus een grotere kans op het winnen van punten. Je kunt de gokkast Beach Bucks eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’. Kies ‘play for real’ wanneer je gelijk om echt geld wilt spelen. Vanaf een bedrag van 10 euro kun je gewonnen punten laten uitbetalen.

Speel gokkast beach bucks