Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast World Cup in een nieuw jasje gstoken

worldcup2014Een van de veelgespeelde en populaire fruitmachines van Simbat, de mooie World Cup gokkast is ter gelegenheid van het WK 2014 in een geheel nieuw jasje gestoken. Deze geheel vernieuwde gokkast is voorzien van de bekende vrolijke Braziliaanse kleuren en met de oranje t-shirts maak je extra kans op prijzen.

De World Cup 2014 fruitmachine heeft een basispel en een vervolgspel. Het basisspel speel je op de onderste rollen met inzet van 1 credit. Er is dan 1 actieve winlijn. Met de symbolen van de oranje t-shirts maak je extra kans op een prijs. Deze leveren je bij drie, ongeacht waar zij zich op de rollen bevinden, een prijs van 20 punten extra op. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Het vervolgspel speel je op de bovenste drie rollen en hierbij kun je tot op 5 winlijnen spelen met inzet van 4 of 40 punten per draai. Speel je met 40 punten per draai dan is er een Nudge-functie welke geactiveerd wordt bij het verschijnen van drie voetballen op de rollen. Deze kan je nog eens flink wat extra winsten bezorgen.

Speel gokkast World Cup