Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Wild Wild West

wildwild-simb

De nieuwste Simbat gokkast is de mooie en kleurrijke Wild Wild West die zijn naam eer aan doet met zijn speciale Wild West symbolen en toepasselijke geluiden. Deze nieuwe gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. bij het bovenspel kun je spelen tot op 5 rollen met 5 winlijnen.

Als je de Wild Wild West speelt dan kun je zelf kiezen of je begint met het basisspel of het bovenspel. Het basispel speel je met inzet van 1 credit per draai. Je speelt het op de onderste drie rollen met 1 geactiveerde winlijn en met inzet van 1 punten per draai. De symbolen van de Sherriff ster geven kriskras een extra prijs. Rollen met een gunstige positie kun je vastzetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per speelronde. Bij inzet 5 zijn er drie rollen en 5 winlijnen actief, bij inzet van 10 zijn er vier rollen en 10 winlijnen actief en bij inzet van 20 punten zijn er 5 rollen en 20 winlijnen geactiveerd. Ook bij het vervolgspel zijn de sherriff sterren goed voor een flinke prijs. Win je veel punten dan krijg je een grappig Wild West geluid te horen!

Speel gokkast WildWildWest