Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Wild Rush

wildrushDe fruitmachine WildRush is een gemakkelijk te spelen maar erg mooie gokkast waarbij de door de diverse wild-symbolen extra kans maakt op het winnen van veel punten. De WildRush heeft een basisspel wat je met inzet van 1 punt speelt en een vervolgspel welke je met 5 of 10 punten speelt.

Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per speelronde en dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Er is dan 1 actieve winlijn, deze loopt over de middelste drie symbolen op de rollen. Alle te winnen prijzen staan afgebeeld naast de onderste rollen. Het symbool van de Kroon levert je extra prijzen op, namelijk tussen de 2 en 100 punten. De gewonnen prijzen bij het basisspel kun je proberen te verdubbeln met de speciale gamble functie in de vorm van een kop/munt spel.

Het vervolgspel van de WildRush is te spelen met 5 of 10 punten per draai. Afhankelijk van je inzet kun je extra veel punten winnen door de diverse wild-symbolen. Het symbool van WildRush geeft je nog eens kans op het winnen van gratis speelrondes.

Speel gokkast WildRush