Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Red White & Blue

redwhiteblue Bij de gokkast Red White & Blue speel je een basisspel met 3 zichtbare rollen met 1 speellijn en een bovenspel met 3 zichtbare rollen met 5 winlijnen. Om het bovenspel te kunnen spelen moet je minimaal 4 punten winnen in het basisspel. Vervolgens kun je deze gewonnen punten inzetten in het bovenspel waarbij inzet minimaal 4 en maximaal 8 punten is. Hoe hoger je inzet hoe hoger je aantal punten die je wint bij minimaal 3 gelijke symbolen.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 punt per speelronde met 1 winlijn. In het basisspel kun je minimaal 2 punten en maximaal 200 punten winnen. Punten die je wint in het basisspel kun je verdubbelen in het spel kop of munt. Bij minimaal 4 punten kun je ervoor kiezen om verder te spelen in het basisspel maar je kunt deze ook spelen in het bovenspel als je op de play x 4 drukt. Naast de typische fruitautomaat symbolen zijn er ook Red White & Blue symbolen te vinden in het basisspel. Elke combinatie van 3 of meer Red White & Blue geeft een mystery win van 12 of 100 punten.

Het bovenspel speel je met 3 zichtbare rollen met 5 winlijnen. De in het basisspel gewonnen punten kun je met de knoppen play x 4 of play x 8 inzetten op de supermeter van het bovenspel. Met inzet van 4 punten kun je maximaal 100 punten winnen en met inzet 8 200 punten. De supermeter kan in totaal oplopen tot maximaal 2000 punten.

De gokkast Red White & Blue heeft een gemakkelijke autoplay functie zodat je niet telkens op start hoeft te drukken. Met de knop menu kun je geld storten wanneer je met echt geld wilt spelen of gratis spelen voor een bedrag van 10 euro. Minimale uitbetaling van de gokkast is 10 euro.

Speel gokkast Red White Blue