Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Red Hot Active

redhotactiveBij de gokkast Red Hot Active speel je een basisspel en vervolgspel op dezelfde 4 zichtbare rollen. Als extra heeft Red Hot Active een bonusspel waarbij alle Red Hot symbolen Wild zijn. Deze mogen worden ingezet voor elk ander symbool en tellen dus als een soort joker. Bijzonder bij het bonusspel is dat je tijdens het spelen van een bonusronde van inzet kan veranderen en verder kan spelen met het basisspel.

Het basisspel speel met je 1 punt per speelronde op 1 winlijn. Als je bij het basisspel 2,3,4 Red Hot symbolen op de winlijn hebt, dan win je een mysteryprijs waarbij je 2 tot wel 200 punten kan winnen. Bij voldoende punten op je clubmeter kan je doorspelen met het vervolgspel.

Het vervolgspel van de gokkast Red Hot Active kun je spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten per ronde. Speel je met inzet van 5 punten dan zijn er 10 winlijnen actief. Speel je met 10 punten per inzet dan speel je ook met 10 winlijnen maar wordt de spaarfunctie geactiveerd. Verschijnt er een Red Hot symbool op de rollen dan zie je het bijbehorende lampje op de linkerzijde van de gokkast branden. Bij 4 brandende Red Hot logo’s start automatisch een spannend bonusspel.

Tijdens het spelen van het bonusspel zijn alle Red Hot symbolen Wild en tellen dat als een soort joker. Hierdoor mogen ze elk ander symbool vervangen. Tijdens het bonusspel kan je van inzet veranderen en of teruggaan naar het basisspel van de fruitmachine.

Speel gokkast Red Hot Active