Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Red Devil

Red DevilDe Simbat gokkast Red Devil is en bijzonder mooi uitgevoerde gokkast met een extra bonusspel. Bij dit bonusspel kunnen de symbolen van de Rode Duivels je een flink aantal punten extra opleveren. Je speelt bij de Red Devil de spellen op de vier rollen. Op de uitgebreide prijzenschema’s zijn de winnende combinaties met bijbehorende prijzen terug te vinden.

Als je de fruitmachine Red Devil gaat spelen dan kun je beginnen met het basisspel. Dit speel je met inzet van 1 credit op de vier rollen waarvan er dan drie draaien. Win je een prijs dan kun je proberen deze te verdubbelen met de Head/Tail gokfunctie. Alle prijzen die je bij inzet van 1 credit kunt winnen staan afgebeeld onder de vier rollen. Speel je met een hogere inzet, met 5 of 10 of 20 punten per draai dan gelden er andere prijzen. Deze zie je op het schema rechtsboven. Bij de genoemde inzetten maak je extra kans met diverse combinaties van de Rode Duivel symbolen.

Speel je met inzet van 20 punten per draai dan is er een extra bonusspel. Je speelt dit op vier actieve rollen waarbij de symbolen kris/kras ook een prijs opleveren. Bij dit bonusspel kun je symbolen combineren zodat je nog meer punten kunt winnen. Heb je bijvoorbeeld op rol 1, 3 en 4 het symbool van een bes dan win je ook nog een extra prijs. De symbolen van de Red Devil geven een speciale Mystery prijs welke kan varieren van 2 tot 200 punten, dit is afhankelijk van de inzet waar je mee speelt.

Speel gokkast Red Devil