Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Moneyspinner

moneyspinnerDe mooie Simbat gokkast Money Spinner heeft een basissspel en een bovenspel. Bij het bovenspel worden de prijzen bepaald door een zeer speciale geldmeter. Deze is uitgevoerd als een soort Rad van Fortuin en hierbij maak je kans op het winnen van heel veel punten.

Je speelt het basisspel van de fruitmachine Moneyspinner op de drie rollen waarbij er 1 winlijn actief is. Je kunt deze winlijn zien door middel van de dunne lijn die over de midelste fruitsymbolen loopt. Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 punt per draai wat een waarde heeft van 10 cent. De prijzen en wincombinaties zijn terug te vinden op het prijzenschema van de kast.

Als tijdens het spelen het Spinner symbool op de 1e rol verschijnt gaat automatisch de Moneyspinner draaien waarbij het aantal punten welke gewonnen kunnen worden zullen veranderen. De te winnen prijzen bij het basisspel staan links op de Moneyspinner. Alle punten die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het kop/munt spel. Hierbij kun je tot 200 punten doorgokken. Natuurlijk kun je je gewonnen punten ook meteen innen.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5 of 10 punten per speelronde en het wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld. Bij het vervolgspel is het winschema aan de rechterkant van de gokkast van toepassing. Speel je met inzet van 5 punten dan zijn er 5 winlijnen geactiveerd, speel je met 10 punten dan speel je op 10 winlijnen.

Bij het vervolgspel speelt de Money Spinner ook een belangrijke rol. Deze begint ook te draaien bij het verschijnen van een Spinner symbool op de eerste rol en kunnen nog meer winsten opleveren.

Speel gokkast MoneySpinner