Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Millionaire

millionaire

De simbat gokkast Millionairs heeft een basis- en een bovenspel waarbij er tot 1000 credits kunnen worden gewonnen met een speciaal bonusspel.

De gokkast Millionairs heeft een basisspel dat gespeeld wordt op de onderste drie rollen. Er wordt ingezet met 1 credit per draai wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Er is 1 actieve winlijn welke te zien is door de dunne lijn die over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. Het prijzenschema van het basisspel is afgebeeld naast de drie rollen. Wanneer er een van deze combinaties op de winlijn verschijnt dan win je een prijs. Uitzondering daar op is het Millionars symbool. Deze telt kriskras en mag op alle posities voorkomen. Zijn er drie in beeld dan levert dit een prijs van 20 credits op. De gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen worden verdubbeld met de Gamble functie. Hierbij kies je voor Head of tail Bij de goede keus verdubbel je je credits en bij de foute keus verlies je de gewonnen credits. Om de prijs te innen klik je op Collect waarna de punten naar de creditmeter van het basisspel gaan. Je kunt ze ook verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken.

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bij iznet van 5 credits zijn er 5 actieve winlijnen. Bij inzet van 10 credits ook maar dan is het Euro symbool op rol 2 een wild symbool. Deze telt dan als Joker en mag voor elk ander symbool worden gebruikt behalve het bonussymbool. Bij inzet van 20 credits is zowel op rol 1 als op rol 2 en 3 het Euroteken wild. Bij inzet van 40 credits per draai zijn ook de Euro symbolen wild en kan er een bonusspel worden geactiveerd waarbij er 1000 credits gewonnen kunnen worden. Dit bonusspel start bij het verschijnen van kriskras 3 Millionairs symbolen. Er worden dan geen, 1, 2 of 3 hulplijnen geactiveerd en het bonusspel begint. Tijdens het bonusspel wordt er met de rollen van het bovenspel gespeeld. Steeds als er geen prijs wordt gewonnen wordt er toch een prijs gewonnen op de millionairs ladder aan de rechterkant van het spel. Wordt er een winnende combinatie gedraaid dan verplaatsen de gewonnen credits naar de creditmeter en wordt er een hulplijn geactiveerd. Totaal zijn er drie hulplijnen. Hulplijn 1 is een gratis hulplijn. Extra Life verschijnt in beeld en het bonusspel gaat gewoon door. Hulplijn 2 is de 50/50 hulplijn en de woorden Stop en Continue verschijnen afwisselend in beeld. Na een klik op de knop Start wordt het duidelijk of er mag worden doorgespeeld. Als de derde hulplijn ook is geactiveerd wordt deze meteen ingeschakeld als in hulplijn 2 Stop in het display is verschenen. De derde hulplijn is de Choose Highest hulplijn. Er moet dan op 1 van de drie Hold knoppen worden geklikt waarna er drie getallen in beeld verschijnen. Als er onder de hold knop het hoogste getal verschijnt dan wordt er doorgespeeld in het bonusspel. Zo niet, dan eindigt het bonusspel.

Speel gokkast Millionaire