Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Madtimer

madtimer

De simbat gokkast Madtimer is een traditionele klassieke gokkast met een basis- en een bovenspel en je kan tot 200 credits per draai winnen.

Bij de gokkast Madtimer start je standaard met het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met een inzet van 1 credit per draai. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn welke zichtbaar is door middel van de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. Je wint een prijs als je een van de combinaties die je afgebeeld ziet op het winschema onder de drie rollen, op de winlijn krijgt van uiterst links naar rechts. Uitzondering hierop vormen de Ster symbolen. Deze tellen ook kriskras en geven dan een prijs van 20 credits. Het symbool van de Bes op de eerste rol geeft een prijs van 2 punten welke automatisch worden gegokt, dat wil zeggen verdubbeld of verloren. Punten van 4 of meer kun je op de creditmeter zetten door op de knop Collect te klikken of ze verplaatsen naar het bovenspel door op de knop Save te klikken.

Als je voldoende punten hebt dan kun je met de Choose Game knop kiezen voor het spelen van het bovenspel. Dit speel je met inzet van 5 credits per draai. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en er zijn dan 5 winlijnen actief. Het winschema van het bovenspel staat afgebeeld onder de bovenste drie rollen. Als je een van de afgebeelde combinaties op 1 van de actieve winlijnen krijgt dan heb je de prijs die daar bij hoort. De punten die je wint bij het bovenspel worden evenredig verdeeld over de meters. Het aantal punten wat maximaal in de meters kan is 200 en deze verhuizen dan automatisch naar de creditmeter van het basisspel. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren. Met de knop Choose Game kun je het spel vervolgen.

Speel gokkast Madtimer