Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Lucky Numbers

luckynumb

De simbat gokkast Lucky Numbers is een gokkast met vier rollen die zowel voor het basis- als het vervolgspel worden gebruikt. Deze kleurrijke gokkast heeft een bijzondere functie, de unieke ladder functie. Ook maak je extra kans op prijzen met de speciale prijs matrix en de free spins.

Het basisspel van de gokkast Lucky Numbers wordt gespeeld met een inzet van 1 of 2 credits per draai op drie van de vier rollen op 1 of 2 actieve winlijnen. De prijzen die je daarbij wint staan afgebeeld in het schema onder de vier rollen. Onder de rollen bevinden zich de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Het vervolgspel kun je spelen met inzet van 5, of 10 punten per speelronde. Je speelt dan op alle vier de rollen en, afhankelijk van je inzet, zijn er dan tot 10 actieve winlijnen. De prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan afgebeeld in het schema rechts boven de rollen. Tijdens het bovenspel maak je extra kans op prijzen door de unieke ladderfunctie. Ook zijn er extra prijzen en extra spins te winnen met de speciale Prijs matrix.

Speel gokkast Lucky Numbers