Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Lucky Chip

luckychip

De simbat gokkast Lucky Chip heeft een basis- en een vervolgspel en een extra Lucky Chip spel in de vorm van het Rad van Fortuin voor extra prijzen en meer winsten.

Je begint bij de Lucky Chip gokkast standaard met het spelen van het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn welke zichtbaar is door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen van de rollen. Het winschema met de prijzen voor het basisspel is afgebeeld naast de drie onderste rollen. Je wint een prijs als een van deze combinaties is verschenen op de winlijn. Als je vijf of meer punten wint dan kun je deze verplaatsen naar de creditmeter met de Take win knop of overzetten naar het vervolgspel met de Save knop. Ook is er een mogelijkheid om je gewonnen punten te verdubbelen met de Gamble knop. Twee gewonnen punten kun je verhogen naar 5 met een kans van 40% en verliezen met een kans van 60%.

Als je voldoende punten op de spaarmeters hebt dan kun je het vervolgspel spelen met het No lose bet 5 spel, No lose bet 10 of No lose bet 20 spel. Hiervoor wordt ook steeds een credit van de creditmeter gehaald om het beperkte basisspel te spelen. De wintabel wordt dan terug gebracht tot enkele combinaties van identieke symbolen. Als je niets wint dan verlies je ook niets en de No lose credit wordt dan na het nog een keer klikken op de Start knop toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste punten aantal. Vervolgens wordt dan het bovenspel gestart op de drie bovenste rollen met 5 winlijnen. Het winschema voor het bovenspel zie je afgebeeld onder de drie bovenste rollen. Het speciale Lucky Chip spel wordt gestart bij 3 chips op een winlijn bij inzet van 10 en als je met inzet van 20 speelt dan mogen zij kriskras staan. Het is ook mogelijk om meerdere chips tegelijk te winnen. Het Lucky Chips spel is een soort Rad van Fortuin spel waarbij er punten van 100 of 200 credits te winnen zijn. Het wiel kan stoppen op een rode of blauwe pijl Bij een rode pijl draait het wiel nogmaals.

Speel gokkast Lucky Chip