Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Lucky Arrow

luckyarrow

De simbat gokkast Lucky Arrow lijkt op het eerste gezicht een gewone gokkast en niet echt uniek of speciaal maar vergis je niet want de Lucky Arrow is een gokkast met zeer bijzondere features. Zo is er bij het vervolgspel een zeer speciale en unieke functie met extra kans op winnende combinaties.

Het bassisspel van de fruitmachine Lucky Arrow speel je op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. Je kunt hierbij inzetten met 1 credit per draai.De prijzen die je kunt winnen staan rechts afgebeeld naast de rollen. Het symbool van de Ster geeft bij een kriskras combinatie een prijs van 20 punten. Met de Hold functie onder de rollen kun je een rol met en gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Het vervolgspel van de Lucky Arrow speel je op de bovenste rollen met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Speel je met 10 of 20 punten inzet dan speel je op alle vier de rollen. In totaal zijn er dan 20 winlijnen actief. Bij dit vervolgspel is er een extra bijzondere functie: als er een symbool van een pijl te zien is dan kunnen deze functioneren als nudges. Hierdoor zullen er rollen verschuiven tot een winnende combinatie voor nog meer prijzen. Je kan dus extra veel geld winnen met dit spannende Lucky Arrows gok spel.

Speel gokkast Lucky Arrow