Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Lotus

lotus

De simgat gokkast Lotus is een klassieke gokkast met een basis- en een topspel, ook wel bovenspel genoemd en het Bokaal symbool levert punten op tot 200 credits per draai.

Het basisspel van de Lotus wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai ter waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn die is aangegeven door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen op de rollen. De winnende combinaties met de prijzen die daarbij horen zijn te zien in het schema onder de drie rollen. Het symbool van de Bokaal levert een mystery prijs op. Bij twee van deze symbolen krijg je een mystery prijs tussen de 4 en 200 en bij drie van deze symbolen krijg je een mystery prijs tussen de 8 en 200 credits. De gewonnen punten bij het basisspel kun je verdubbelen tot 200 punten met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen tussen Tail of Head. Kies je goed dan verdubbel je je prijs, kies je fout dan verlies je de gewonnen punten.

Als er voldoende punten zijn gespaard op de Clubmeter dan kun je het topspel gaan spelen. Dit wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Er moet bij het topspel worden ingezet met 4 of 8 credits per draai. Naast de bovenste rollen zie je het winschema voor de prijzen van het topspel. Je ziet daarop dat de prijzen bij inzet van 8 credits twee keer zo hoog zijn als bij inzet van 4 credits. Alle prijzen gelden voor kriskras combinaties. Heb je meerdere winnende combinaties dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld op een tussenmeter. Bij het topspel is ook de automatische Hold functie aanwezig zodat je ook tijdens het spelen van het topspel de rollen van je keuze vast kunt zetten. Ieder combinatie kan slechts 1 keer worden vastgehouden. Er moet na een winnende combinatie minimaal 1 keer worden gespeeld om opnieuw de rollen vast te kunnen houden. Op de Clubmeter kunnen maximaal 200 punten die dan automatisch naar de creditmeter worden verplaatst. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren.