Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Las Vegas

lasvegas

De simbat gokkast Las Vegas heeft een basis- en een vervolgspel met een speciaal bonus spel dat op de Las Vegas rollen wordt gespeeld en tot maar liefst 1000 credits per draai kan opleveren.

Het basisspel wordt met inzet van 1 credit per draai gespeeld op de drie onderste rollen met een waarde van 10 eurocenten een horizontale winlijn. De winnende combinaties lopen van uiterst links naar rechts. De prijzen die er gewonnen worden tijdens het spelen van het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met de speciale Gamble functie. Hierbij moet je kiezen tussen Head of Tail. Heb je het goed dan worden je credits verdubbeld, heb je het fout dan verlies je de gewonnen prijs. De fruitautomaat Las Vegas heeft ook een automatische Hold functie. Daardoor blijven de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde vaststaan. Wanneer je dit niet wilt kun je op de knop Reset klikken. De rollen worden dan weer vrijgegeven. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Het vervolgspel van de gokkast Las Vegas wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai en dit wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel. De inzet is in te stellen met de Choose Bet knop waarmee je ook het vervolgspel kunt starten. Bij elke inzet wordt er gespeeld op 5 winlijnen maar hoe hoger de inzet per draai is des te hoger worden de prijzen die er gewonnen kunnen worden. Dit is te zien op het prijzenschema aan de rechterkant van de gokkast. Bij een inzet van 10 credits per draai tellen de rode chips, die te zien zijn onder de reguliere symbolen, als een bonussymbool. Bij het in beeld verschijnen van 3 rode chips wordt het bonusspel geactiveerd. Er wordt dan gratis op de rollen van de Las Vegas automaat gespeeld waarbij het van te voren niet te voorspellen is wanneer de gratis draaien eindigen. Hiermee kan er een prijs van 100 tot maximaal 1000 credits worden gewonnen. Als er met een inzet van 20 wordt gespeeld dan tellen de blauwe chips ook mee voor het bonusspel en bij een inzet van 40 credits per draai hoeven de chips die op een winlijn verschijnen niet dezelfde kleur te hebben. Wanneer de bonusfeature is geëindigd worden de gewonnen credits van de Las Vegas meter naar de Clubmeter verplaatst. Met de knop Collect kunnen deze credits dan weer naar de creditmeter van het basisspel worden overgezet.

Speel gokkast Las Vegas