Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Kingsclub

kingsclub

De simbat gokkast Kingsclub heeft een basisspel met een speciale winbank en een clubspel dat op dezelfde rollen wordt gespeeld als het basisspel en ook hier levert het clubsymbool prijzen op tot 200 credits per draaironde.

Bij de Kingsclub speel je het basisspel op de drie rollen met 1 horizontale winlijn en een inzet van 1 credit per draai, wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Alle prijzen die je kunt winnen bij het basisspel staan vermeld in het winschema onder de drie rollen.De Club symbolen leveren extra prijzen op tussen de 2 en 200 punten. De gewonnen punten kun je verdubbelen met een soort gokspel. Hierbij klik je op Gamble en heb je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Je kunt tot maximaal 200 punten verdubbelen. Als je je punten wilt overzetten naar de clubmeter van het clubspel dan klik je daarvoor op de knop To Clubmeter.

Het clubspel van de Kingsclub wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld alleen kun je dan inzetten met 4 of met 20 credits per draai. De prijzen die je bij het clubspel kunt winnen staan afgebeeld in de schema’s boven de rollen. Daar is te zien dat er bij inzet van 4 credits per draai op de winlijn gespeeld wordt. Bij inzet van 10 credits per draai gelden alle combinaties kriskras. Ook bij het clubspel leveren de Club symbolen weer extra prijzen op tot maximaal 200 punten per draai.

Speel gokkast Kingsclub