Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Keno

keno

De simbat gokkast Keno is het best te vergelijken met het wereldberoemde spel ‘Bingo’ en dit spel is al even spannend en origineel.

Keno is een spel wat wordt gespeeld op een speelveld met daarop 80 getallen en 20 balletjes en het wordt gespeeld met een inzet van 1 of 2 wat overeenkomt met de waarde van 10 of 20 eurocent. Op het speelveld kun je tot maximaal 10 vakjes aanklikken en al naar gelang het aantal gekozen getallen wijzigt de winkans. Je kunt na elke speelronde er voor kiezen om met dezelfde getallen verder te spelen of om nieuwe getallen aan te klikken. Als je op de knop Reset klikt dan wis je alle getallen die je eerder hebt gekozen.

Je kunt ook de computer 10 getallen laten kiezen. Dit doe je door op de knop Random Select te klikken. Wanneer je een getal welke je hebt aangeklikt weer wilt wissen dan kun je deze wissen door er nogmaals op te klikken. Als een aangeklikt getal gaat knipperen dan heb je het aantal van 10 stuks bereikt.Op de wintabel aan de rechterkant van het speelveld zie je de uitkering die je krijgt bij het aantal goed gekozen getallen. Je wint dan het aantal credits overeenkomstig met de wintabel. De getrokken getallen die overeenkomen met de getallen die je hebt gekozen kleuren rood en het gewonnen bedrag zie je in het vakje Total Win staan. Speel je met het maximum van 10 gekozen getallen en je hebt na de trekking een prijs gewonnen bij 5 of meer goed, dan kun je er nog twee extra ballen bij kopen en is er een kans om je prijs nog eens te verhogen.

Speel gokkast Keno