Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Kameleon

kameleon

De simbat gokkast Kameleon bestaat uit een basis- en een bovenspel waarbij het symbool van de kameleon als Joker telt en er een speciale kleuren wintabel is.

Bij de kameleon simbat gokkast begin je altijd met het basisspel waarbij je speelt met een inzet van 1 credit of 10 eurocent per draai. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen en je speelt hierbij op 1 horizontale winlijn. De gokkast kameleon heeft een ingebouwde auto Hold functie waardoor de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde worden vastgehouden. Je kunt dit ongedaan maken als je dat wilt, door op de knop Reset te klikken. Als je tijdens het spelen zelf een rol wilt vasthouden dan kan dat ook. Je doet dat door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken. De punten die je wint tijdens het basisspel kun je ook nog eens verdubbelen met het speciale Gamble spel. Hiervoor moet je op de Gamble knop klikken en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Met dit gokspel kun je je punten tot maximaal 200 verdubbelen. .

Het bovenspel van de Kameleon wordt op de bovenste rollen gespeeld met inzet van 5 of 10 credits per draai. Er zijn dan 5 winlijnen waar je op speelt. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld naast de bovenste drie rollen. Je ziet een extra wintabel met speciale kleuren. Deze combinaties tellen ook bij de inzet van 10 credits. Wanneer je de kleuren hebt verkregen zoals afgebeeld in het speciale winschema dan win je daar ook een prijs mee. Bij inzet van 10 credits is ook het symbool van de Kameleon op de middelste rol Wild. Hierdoor is hij een soort Joker waardoor hij voor alle andere symbolen en voor elke kleur gebruikt mag worden voor het maken van een winnende combinatie. Met de knop Collect kun je de punten van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel overzetten. Met de Choose Game knop kun je kiezen welk spel je met welke inzet je wilt gaan spelen.

Speel gokkast Kameleon