Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Jolly Joker

jollyjoker

De simbat gokkast Jolly Joker heeft een basisspel met een spaarsysteem voor hogere prijzen in het vervolgspel en dit tot maar liefst 1000 credits per spelbeurt.

Bij de jolly Joker speel je het basisspel op drie rolen met 1 winlijn en je speelt het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Onder de rollen zie je het schema met de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. De Joker telt kriskras en levert een mystery prijs op tot maximaal 200 credits als de Joker op een willekeurige plek op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3 verschijnt. Als men het bes symbool heeft dan krijgt men twee credits en wordt er automatisch gegokt. Hierbij kan de prijs worden verdubbeld naar 4 of wordt het verloren. Gewonnen prijzen kun je ook zelf proberen te verdubbelen met de Gamble functie tot 200 credits. Hierbij kies je voor Head of tail. Hoe meer credits er in de spaarbank staan hoe hoger het aantal credits dat er gewonnen kunnen worden bij het vervolgspel. Hierbij zijn er maximaal 1000 credits te winnen.

Als er voldoende credits zijn gespaard in het basisspel dan kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit spel wordt gespeeld met een inzet van 4 of van 20 credits per draai op dezelfde rollen als het basisspel. Bij inzet van 4 credits leveren alle kriskras combinaties een prijs op. Bij een inzet van 20 credits is er een ander prijzenschema. Ook dan leveren alle kriskras combinaties een prijs op maar levert ook de Joker een mystery prijs op tot maximaal 200 credits. Per draai kan dit tot 600 credits opleveren. Gewonnen credits kunnen door de knop Collect worden verplaatst naar de creditmeter van het basisspel.

Speel gokkast Jolly Joker