Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Impact

impact

De simbat gokkast Impact heeft een basis- en een bovenspel waarbij je gebruik kunt maken van een double hold functie waardoor je winstkansen enorm vergoten.

Bij de simbat gokkast Impact begin je altijd met het basisspel om voldoende credits te sparen voor het bovenspel. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit ter waarde van 10 eurocent en je speelt op de onderste rollen. Het winschema staat onder de drie rollen van het basisspel. Je krijgt extra prijzen door de speciale mystery symbolen. Deze kunnen je tot 200 credits per draai opleveren. De Impact gokkast heeft een bijzondere extra functie in de vorm van een double hold functie. Hierbij kunnen de rollen met een gunstige positie tot 2 keer toe worden vastgehouden waardoor de kans op het winnen van prijzen nog groter wordt. Om de rollen weer vrij te geven moet je op Reset klikken. Als je prijzen hebt gewonnen in het basisspel van de Impact dan kun je deze nog verdubbelen tot 200 credits met de speciale Gamble functie. Hierbij speel je een spel waarbij je moet gokken op Head of Tail.

Als je voldoende punten hebt verzameld kan je het bovenspel gaan spelen. De minimale inzet bij het bovenspel is 4 credits per draai voor het spelen met 1 actieve winlijn en de maximale inzet is 20 credits per draai voor het spelen op 5 actieve winlijnen. Het bovenspel wordt op de bovenste rollen gespeeld op de winlijnen die je door middel van de dunne lijntjes over de symbolen ziet. Voor het bovenspel wordt het prijzenschema aangehouden dat je aan de rechterkant van de rollen ziet afgebeeld. Iedere winbank kent een maximum van 200 credits en wanneer dit aantal overschreden wordt dan wordt deze geleegd naar de creditmeter van het basisspel. Wil je de winbanken eerder innen dan kun je op de knop Collect klikken.

Speel gokkast Impact