Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Hotshot

hotshot

De simbat gokkast HotShot is een gokkast met een basis- een een bovenspel, ook wel Topspel genoemd. De Hotshot heeft als extra spel een schietspel voor extra prijzen.

De HotShot wordt automatisch gestart met het Basisspel. Je speelt het Basisspel met inzet van 1 credit per ronde op de onderste drie rollen. Je speelt dit op 1 winlijn welke je aangeduid ziet door het lijntje over de middelste symbolen van de drie rollen. Hierbij is het Kroonsymbool een uitzondering. Dit symbool levert KrisKras ook prijzen op. De prijzen die er in het Basisspel te winnen zijn zie je op het winschema van de gokkast boven de onderste rollen. Gewonnen credits bij het basisspel kun je verdubbelen met de Gamble toets. Hierbij maak je kans op het verdubbelen van je prijs tot je boven de 100 credits hebt, of het verliezen ervan. Wanneer je 200 credits hebt dan worden deze automatisch naar de creditmeter verplaatst. Bij het basisspel is er een automatische Hold functie aanwezig. Dit houd in dat wanneer er gunstige posities op de rollen zijn, deze worden vast gezet voor de volgende ronde. Deze functie kun je ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Wanneer je tijdens het spelen zelf een rol wilt vastzetten dan kun je op de Hold knop klikken onder de betreffende rol. Deze blijft dan vast staan voor de volgende ronde.

Het Topspel van de gokkast HotShot kun je spelen als je vier of meer punten op 1 of meer van de bankmeters hebt. Hiervoor wordt er ook 1 credit van je creditmeter gehaald naar de bankmeter met het laagste aantal credits, van rechts naar links. Het Topspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Deze worden altijd van de bankmeters gehaald. De meeste van de meter met het hoogste puntentotaal. Als er op een meter 200 credits staan dan worden deze automatisch naar de creditmeter verplaatst en er is geen limiet aan het aantal credits per bankmeter. Je kunt op elk moment weer besluiten om verder te spelen met het Basisspel wanneer je minder dan 100 punten in totaal op de bankmeters hebt. Dit doe je door op de knop Choose Game te klikken. De gokkast HotShot heeft nog een zeer aantrekkelijke functie in het Topspel, de schietfunctie. Deze wordt geactiveerd bij een kriskras combinatie van de HotShot symbolen. Afhankelijk van je inzet, mag je tot drie keer toe schieten op prijzen. Voor dit schieten gebruik je de Start knop.

Speel gokkast Hotshot