Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Hold it

holdit

De simbat Gokkast Hold It heeft een basis- en een vervolgspel dat allebei op dezelfde vier rollen worden gespeeld en het zijn de Hold It symbolen die voor extra prijzen zorgen.

Het basisspel van de Hold it wordt gespeeld op de vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is te zien door de dunne lijn die er over de middelste symbolen van de rollen loopt. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per speelronde en dit is gelijk aan 10 eurocent. Het prijzenschema van het basisspel is te zien onder de vier rollen. Wanneer je een combinatie van het prijzenschema op de winlijn krijgt dan win je een prijs. Deze prijzen zijn weer te verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail. Kies je de goede dan worden je gewonnen credits verdubbeld, kies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen punten. Het Hold symbool levert andere prijzen op. Bij twee Hold symbolen win je een mystery prijs tussen de 10 en 200 punten, bij drie Holdit symbolen win je en mystery prijs tussen de 40 en 200 credits en bij vier Holdit symbolen win je een mystery prijs tussen de 100 en 200 punten.

Het vervolgspel kan ook worden gespeeld zonder het basisspel te spelen. Je kunt een inzet selecteren door op de Choose bet knop te klikken. Het vervolgspel wordt ook op de rollen van het basisspel gespeeld maar dan met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bij allebei de inzetmogelijkheden wordt er op 10 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits per draai is het Hold logo wild. Dit betekent dat deze als Joker telt en voor elk ander symbool mag gelden om een winnende combinatie te completeren. Wanneer er geen prijs wordt gewonnen als er een Hold It symbool op de rollen verschijnt, dan wordt dit symbool nog een volgende draai vastgehouden zodat er nog een kans wordt gecreëerd op het maken van een winnende combinatie. In de clubmeter kunnen maximaal 2000 credits. Als dit aantal wordt overschreden dan wordt er 1 voor 1 een pot geleegd naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt er ook zelf voor kiezen om credits te verplaatsen naar het basisspel. Dit doe je door op Take Clubmeter te klikken.

Speel gokkast Hold it