Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Hi Lo Cash

hilocash

De simbat gokkast Hi Lo Cash heeft een basisspel dat gespeeld wordt op de vier draairollen en een extra spel in de vorm van een kaartspel.

De simbat gokkast Hi Lo Cash heeft een basisspel dat gespeeld wordt op de vier onderste draairollen. Het spel heeft een horizontale winlijn en het spel wordt gespeeld met een inzet van tien eurocent. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel staan afgebeeld in het winschema onder de vier rollenen het Hi Lo cash symbool levert extra prijzen op. Bij het verschijnen van 2 van deze symbolen op de winlijn win je een mystery prijs tussen de 2 en 100 punten en bij het verkrijgen van drie van deze symbolen op de winlijn win je een prijs tussen de 10 en 200 punten.

Het bovenspel van de Hi Lo Cash gokkast wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits per draai en dit wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel. Als je met inzet van 5 credits speelt dan speel je op drie rollen en 5 winlijnen en speel je met een inzet van 10 credits per draai dan speel je op de vier rollen met 10 winlijnen. De wintabel van het bovenspel is beperkt maar er zijn veel punten te winnen in het speciale ladderspel. Dit spel start als er 3 of 4 HiLo Cash symbolen op een winlijn verschijnen. Bij inzet van 10 credits is het mogelijk een schot op de ladder te winnen bij het verschijnen van 4 HiLo Cash symbolen op de winlijn. Elk vraagteken op de ladder staat voor een mystery prijs die tussen de 10 tot 100 punten ligt. Doel bij dit spel is om de rol met speelkaarten te stoppen en vervolgens te voorspellen of de volgende kaart hoger of lager zal zijn dan de kaart die in beeld is verschenen. Steeds wanneer er een positie met het woord Save is bereikt zijn de gewonnen punten veilig gesteld. Bij een gelijke waarde van de kaart wint de speler altijd. Als een symbool onder de knop Joker is opgelicht dan kan er en Joker worden ingezet. De volgende kaart is dan altijd een winnende kaart. Als er een symbool onder Other Card is opgelicht dan kan er voor de laatst getrokken kaart een andere kaart worden getrokken. Deze symbolen lichten op als deze in beeld staan met de HiLo Cash symbolen. Is er een verkeerde keus gedaan bij het kaartspel of bij het bereiken van de laatste Save dan worden alle gewonnen punten in het display zichtbaar bij elkaar opgeteld en verhuisd naar de Clubmeter. Deze is niet gelimiteerd.

Speel gokkast Hi Lo Cash