Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Hells Bells

hellsbells

De simbat gokkast Hells Bells is een gokkast met een basis- en een vervolgspel dat op dezelfde rollen worden gespeeld. Het Hells Bells casinospel heeft acht verschillende inzetmogelijkheden.

Bij het basisspel van de gokkast Hells Bells wordt er gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op een horizontale winlijn. Het tegoed voor het spelen van het basisspel zie je vermeld staan op de creditmeter. Wanneer je credits wint tijdens het basisspel kunnen deze worden gespaard voor het vervolgspel door op de To Clubmeter knop te klikken. Ook is er de mogelijkheid om gewonnen credits te innen en dit doe je door op de Collect knop te klikken.

Het vervolgspel van de gokkast Hells Bells kan worden gespeeld met een inzet van 2, 4, 5, 8, 10, 20 of 40 credits per draai en het spel wordt gestart door op de Choose game knop te drukken en waarmee je tevens je inzet kan bepalen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 2 credits dan wordt er op de 3 horizontale winlijnen gespeeld. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 4 en 5 credits dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 5 credits leveren diverse symbolen hogere prijzen op en wordt er gespeeld met een inzet van 8 dan telt de rode bel op de eerste rol als Joker. Deze Joker mag voor elk ander symbool worden ingezet. Bij een inzet van 10 credits per draai telt de rode bel op zowel rol 1 als rol 2 als Joker. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits dan zijn alle in beeld verschijnende bellen een Joker en is ook de Duivel in rol 1 een Joker. Bij de maximale inzet van 40 credits per draai zijn alle bellen en duivels die in beeld verschijnen een Joker en mogen deze alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken. De gewonnen credits uit het vervolgspel worden opgeslagen in de 8 potten. Wanneer er meer dan 200 credits in een pot zitten, wordt deze automatisch geleegd naar het basisspel. De credits boven de 200 gaan niet verloren. Om een pot te selecteren om deze bijvoorbeeld te legen naar het basisspel moet je op de Choose Pot knop drukken.

Speel gokkast Hells Bells