Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Hellraiser

hellraiser

De simbat gokkast Hellraiser is een spel met een basis- en een vervolgspel die allebei op de 4 rollen van het Basisspel worden gespeeld. Bij het Hellraiser gokspel gelden de winnende combinaties in het basisspel zowel van links naar rechts als ook van rechts naar links. Het meest bijzondere bij de Hellraiser is de bonusfeature, het Hellraiser Game.

Als je gaat spelen op de Hellraiser gokkast kun je zelf kiezen wat spel je wilt gaan spelen namelijk het basis- of het vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en gelden de winnende combinaties zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Onder de rollen zie je het winschema afgebeeld en gewonnen credits kun je verdubbelen met het gamble spel.

Het vervolgspel van de gokkast Hellraiser kun je spelen met verschillende inzetten namelijk van 5, 10 of 20 credits per speelronde. Hoe hoger je inzet is des te hoger is het aantal winlijnen waarop je speelt. Je winkansen nemen uiteraard toe wanneer je met het maximale aantal winlijnen speelt. Bij een inzet van 20 credits per draai en met 10 winlijnen kan het bonusspel geactiveerd worden. Dit bonusspel start wanneer er een kriskras combinatie in beeld komt van drie bellen volgens de wintabel. Er lichten dan twee of vier duivels op waarna het spel begint. Zodra er twee of vier duivels achtereenvolgens in beeld verschijnen stopt het bonusspel. Maar als er in de tussentijd prijzen worden gewonnen dan lichten de gedoofde duivels weer op en hierdoor kan je tijdens dit bonusspel tot wel duizenden euro’s te verdienen.

Speel gokkast Hellraiser