Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Heatwave

heatwave

Gokkast Heatwave heeft een standaard basis- en bovenspel maar het basisspel heeft een bijzondere feature in de vorm van een soort mystery prijs die het spel nog aantrekkelijker maakt om te spelen.

Het basisspel van gokkast de Heatwave wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 credit per draai en een horizontale winlijn. Onderaan de draairollen zie je het winschema. De winst die je maakt kun je op je clubmeter zetten of verdubbelen met de Gamble functie. Tijdens het basisspel van de Heatwave maak je ook kans op het winnen van een mystery prijs. Dit gaat zo: naast de rollen die je het Rad van Avontuur en telkens na het stoppen van de rollen verspringt het opgelicht vakje kloksgewijs willekeurig een aantal posities. Wanneer deze op het rode vakje stopt beginnen alle dan aanwezige symbolen om en om te knipperen. Vervolgens moet je op de startknop klikken waardoor er 1 symbool opgelicht blijft en de rollen naar een winnende combinatie draaien. Dit wordt dan je mysterie prijs.

Het bovenspel van de Heatwave kan je ook rechtstreeks spelen en met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai via de Choose Bet knop. Je speelt het bovenspel van de Heatwave op de bovenste drie rollen. Onder deze rollen zie je een uitgebreid overzicht per ingezet bedrag van alle winnende combinaties met de prijzen die daarbij horen. Als je inzet met 10 credits per draai is het Heatwave symbool op de middelste rol Wild. Dit betekend dat het alle andere symbolen mag vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken. Bij een inzet van 20 of 40 credits is het Heatwave symbool op alle drie de rollen Wild. Met een aantal symbolen kunnen er, afhankelijk van de inzet, een aantal bonusgames worden gewonnen. Bij deze bonusgames kan er bij een maximale inzet tot 1000 credits worden gewonnen.

Speel gokkast Heatwave