Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Haunted House

hauntedhouse

De mooie gokkast Haunted House is een gemakkelijk te spelen gokkast waarbij je alleen een hoofdspel speelt. Dit wordt gespeeld op drie tot acht rollen, afhankelijk van de inzet waar je mee speelt.

Als je de mooie gokkast Haunted House gaat spelen dan kun je kiezen uit diverse inzetmogelijkheden. Het spel heeft alleen een hoofdspel welke gespeeld wordt op 3 tot 8 rollen. Speel je met een inzet van 5 punten dan draaien er vier rollen en is er 1 actieve winlijn. Als je met inzet 10 speelt dan speel je op 8 actieve winlijnen en speel je met 20 punten dan zijn er 16 geactiveerde winlijnen. Het hoogste aantal punten waarmee je de Haunted House kunt spelen is 40 en hierbij draaien alle acht de rollen en zijn er maar liefst 32 winlijnen actief.

Op het prijzenschema staan de winnende combinaties afgebeeld en de hoogte van je prijzen is natuurlijk afhankelijk van de inzet waarmee je speelt. Onder de rollen zie je de diverse knoppen waarmee je eenvoudig aan kunt geven met hoeveel inzet je wilt gaan spelen.

Speel gokkast Haunted House