Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Happy Hour

happyhour

De simbat gokkast Happy Hour is een eenvoudig en makkelijk te spelen gokkast met een basis- en een vervolgspel en een extra leuk bonusspel.

Het basisspel van de gokkast Happy Hour wordt gespeeld op de drie draairollen met 1 credit per draai ter waarde van 10 eurocent. Het winschema staat rechts van de rollen. De winnende combinaties lopen op de middelste winlijn van de drie rollen, van uiterst links naar rechts. De winlijn van het basisspel loopt over de middelste symbolen van de drie rollen. De Happy Hour gokkast heeft een ingebouwde auto Hold functie. Met deze Hold functie worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden maar als je dit niet wilt dan kun je de rollen vrij maken door op de knop ‘Reset’ te drukken. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een of meerdere rollen vast te houden. Dit doe je door op de ‘Hold’ knop onder de desbetreffende rol te drukken.

Het vervolgspel wordt op dezelfde drie draairollen gespeeld als het basisspel en start je met de ‘Choose Bet’ knop waarmee je ook de inzet van het vervolgspel selecteert. De inzetten van het vervolgspel zijn 5 of 10 credits per draai en er zijn dan 5 actieve winlijnen waarop je speelt. Bij een inzet van 10 credits krijg je bij de combinatie van drie zandlopers een prijs van 100 credits. Vervolgens krijg je de kans om dit aantal steeds met 100 te verhogen door de bonusklok. Dit doe je door op de knop ‘Bonus’ te klikken. Wanneer de wijzer bij de 100 stopt win je nogmaals 10 credits. Stopt hij bij het woord Stop dan eindigt het bonusspel.

Speel gokkast Happy Hour