Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Gun Smoke

gunsmoke

De simbat gokkast Gunsmoke is een zeer grappig gokspel met enkel een basisspel dat gespeeld wordt op de drie draairollen. Afhankelijk van je inzet kun je een heleboel mystery prijzen winnen met het symbool van de ‘Wanted’ poster. Er zijn maar liefst 27 verschillende wincombinaties dus je winkans is behoorlijk groot.

Het spel wordt gespeeld op de drie rollen onderaan met 1 horizontale winlijn. Je wint een prijs als je een combinatie hebt die staat afgebeeld op het winschema dat je naast de draairollen vindt. Als je met inzet van 1 credit speelt dan kan je je gewonnen winsten verdubbelen met het kop/munt gokspel.Wees je er wel van bewust dat je evengoed alles kan verliezen. Onder de rollen zie je de ‘hold’ knoppen en deze kun je gebruiken om rollen met een gunstige positie vast te zetten zodat je nog meer kans op winnende combinaties hebt.

Het spel is ook te spelen met inzet van 4 of 20 credits per draai. De prijzen die je met deze inzetten kan winnen staan afgebeeld op het winschema rechts boven de draairollen en hoe hoger je inzet des te hoger je prijzen. Er zijn dan ook extra prijzen te winnen met het symbool van de ‘Wanted’ Poster. Bij inzet van 4 credits krijg je bij twee of drie van deze symbolen een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits. Speel je met inzet van 20 credits dan krijg je al een mystery prijs vanaf 1 Wanted poster symbool, ongeacht waar deze zich op de rollen bevindt.

Speel gokkast Gun Smoke