Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Grand Slam

grandslam

De simbat gokkast of fruitmachine Grand Slam heeft een basis- en een vervolgspel. Deze twee onderdelen van het gokspel worden op dezelfde draairollen gespeeld. Maar bij het vervolgspel heb je een bonusspel met de bar-symbolen. Bij drie of meer van deze bar-symbolen win je extra credits en maak je kans op nog een extra bonusronde en dus nog meer winst.

Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai en het wordt gespeeld op de rollen met 1 horizontale winlijn die zichtbaar is door het dunne lijntje dat over de middelste symbolen loopt. Alle punten die je tijdens het basisspel wint kun je innen maar je kan ze ook verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail en als je goed gokt dan kun worden je gewonnen punten verdubbeld. Maar gok je fout dan verlies je ze allemaal. Als je voldoende punten hebt kan je ervoor kiezen om het vervolgspel te spelen.

Het vervolgspel van de Grand Slam simbat gokkast wordt op diezelfde rollen gespeeld met een winlijn maar dan met inzet van 5, 10 of 20 credits per speelronde. Het Ster symbool is het Wild of Joker symbool en kan alle andere symbolen vervangen. Hierdoor kan je sneller een winnende combinatie maken. Enkel het bar-symbool kan je niet met een Wild symbool invullen. Bij tenminste drie bar-symbolen kan je het bonusspel spelen. Het bonusspel bestaat uit een aantal credits of een extra gratis draai aan het wiel. Bij een draai aan het wiel kun je nog meer credits winnen of een extra draai aan het rad. Alle prijzen die je kan winnen staan vermeld in het schema boven de draairollen. De inzet waarmee je speelt licht op en je kunt dan precies zien bij welke combinatie je welke prijzen wint.

Speel gokkast Grand Slam