Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Grand Prix

grandprix

De simbat gokkast Grand Prix is een unieke en originele gokkast met een basis- en een bovenspel waarbij de Hold functie ook na het winnen van een prijs actief blijft.

Het basisspel van de Grand Prix fruitmachine wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn en met een inzet van 1 credit per draai. Naast de drie draairollen zie je een bonusmeter voor het speciale bonusspel en telkens als er op de winlijn het symbool van een race auto verschijnt wordt deze bonusmeter met 4 credits gevuld. Verschijnt er kris kras op elke rol een race auto dan wordt er een mystery prijs toegevoegd aan de bonusmeter. Op deze bonusmeter kun je maximaal 200 credits winnen. Bij elke draai waar geen prijs wordt gewonnen lopen de getallen op de bonusmeter 1 voor 1 terug van 12 naar 0. Als de 0 is bereikt veranderen de credits op de bonusmeter in gewonnen credits. Steeds, wanneer er tijdens het terug lopen van de bonusmeter een race auto op de winlijn verschijnt dan lichten alle getallen weer op. Alle prijzen die er worden gewonnen tijdens het spelen van het basisspel kunnen met de Gamble functie, waarbij je moet gokken op een Helm of Race Auto, worden verdubbeld tot maximaal 200 punten.

Je kunt het bovenspel van de Grand Prix gokkast spelen wanneer je voldoende punten, minimaal 4, op de clubmeter hebt gespaard. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste rollen met een inzet van 4 of 8 credits per draai. Op het winschema van het bovenspel, welke je naast de bovenste drie rollen ziet, kun je zien dat hoe hoger je inzet is des te hoger je prijzen zullen zijn die je kunt winnen. Bijzonder aan het bovenspel is het feit dat je de rollen 5 keer achtereen vast kunt houden, prijs of geen prijs. Wanneer er een prijs wordt gewonnen heb je de mogelijkheid om alle rollen vast te houden zodat je in de volgende beurt en in de meest ideale situatie de volgende vijf beurten, verzekerd bent van een prijs. Hierdoor kun je tot 1200 credits winnen.

Speel gokkast Grand Prix