Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Graffiti

graffiti

Gokkast Graffiti heeft een basisspel op drie rollen maar met als extra een fruitladder voor extra punten en een bovenspel op vier rollen.

Bij de gokkast Graffiti speel je het basisspel op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn die over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel staan vermeld in het winschema dat je onder de drie rollen op de gokkast ziet staan. De winnende combinaties moeten op de winlijn van links naar rechts te zien lopen. Bij het basisspel van de Graffiti zijn er extra prijzen te winnen met de speciale fruitladder. Op deze fruitladder kun je symbolen sparen die weer extra prijzen opleveren. Om de symbolen te sparen moeten ze in de volgorde zoals aangegeven op de ladder in beeld verschijnen op de middelste positie van rol 1, 2 of 3. Als de citroen is geactiveerd wordt er een ‘climb feature’ geactiveerd. Elke succesvolle klik op de Startknop levert dan een stap op de ladder op. Als de druiven op de ladder zijn geactiveerd dan kun je de bijbehorende prijs innen met de knop Take Fruitladder. Hoe langer je wacht des te hoger de prijs. Na het innen van een prijs vervallen de gespaarde symbolen en kun je weer opnieuw sparen. De Graffiti heeft ook een Gamble spel waarbij je je gewonnen prijzen kunt verdubbelen door te gokken op Head of Tail.

Bij deze gokkast kun je er ook voor kiezen om meteen met het bovenspel te gaan spelen. Dit doe je door op Choose Bet te klikken waar ook meteen de inzet per ronde kan worden geselecteerd. Het bovenspel is te spelen met een inzet van 4, 8 of 16 credits per draai en worden er prijzen gewonnen zoals die vermeld staan in het prijzenschema onder de bovenste rollen. Bij inzet van 4 credits wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Bij inzet vanaf 8 credits speelt ook de vierde rol mee waardoor de winkansen groter worden. Speel je met inzet van 16 credits dan wordt er een ander prijzenschema gehanteerd waarbij de prijzen worden verdubbeld.

Speel gokkast Graffiti