Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Goldenstreak

goldenstreak

Gokkast Goldenstreak heeft een eenvoudig basisspel maar een spannend No Lose Bet 5 en een No Lose Bet 10 spel waarbij je niet kan verliezen.

Het basisspel van de simbat gokkast Goldenstreak wordt gespeeld op de onderste drie rollen en met inzet van 1 credit per draai. Daarbij is er 1 winlijn die horizontaal over de middelste drie symbolen loopt. Het prijzenschema voor het basisspel staat naast de onderste rollen afgebeeld en wanneer je een van die combinaties op de winlijn krijgt dan win je de bijbehorende prijs. De prijzen die je hebt gewonnen bij het basisspel kan je met de Gamble functie verdubbelen maar ook allemaal verliezen.

Als je in totaal 4 of meer punten op de spaarmeters hebt verzameld dan kun je het ‘No lose bet 5’ of het ‘No lose bet 10’ spel gaan spelen waarbij je nooit verliest. Dat gebeurt op een beperkt basisspel en de wintabel wordt verminderd tot enkel de combinaties van drie dezelfde symbolen. Als je niet wint verlies je ook niets en de No lose credit wordt dan na het klikken op de Start knop toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste punten aantal. Vervolgens wordt het bovenspel gestart. Als de No lose credit opgeteld is bij de spaarmeter dan worden voor het bet 5 altijd 5 credits en voor het bet 10 altijd 10 credits van de spaarmeters gehaald, altijd van de hoogste meters. Als er 200 punten of meer op de spaarmeter staat dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. Voor het bovenspel gelden de prijzen zoals ze zijn afgebeeld in het winschema naast de bovenste drie rollen waar je op 5 winlijnen speelt. Uitzondering hierop zijn de Streak symbolen. Deze leveren bij een kriskras combinatie maximaal 10 gratis draaien op zodat er nog meer kans is op het winnen van punten.

Speel gokkast Goldenstreak