Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Golden Oldie

goldenoldie

De simbat gokkast Golden Oldie is een eenvoudig maar zeer spannend gokspel. Dit gokspel heeft enkel een bovenspel maar met zeer veel inzetmogelijkheden tot maar liefst 8 draaiwielen en 20 winlijnen.

Het gokspel Golden Oldie speel je met een inzet van 5, 10, 15 of 20 credits per ronde en het aantal winlijnen waar op gespeeld wordt is afhankelijk van de inzet. De winlijnen zijn te zien door middel van de dunne lijnen die je over de symbolen ziet lopen. Bij een inzet van 5 credits per ronde draaien enkel de eerste drie rollen onderaan. Bij inzet van 10 credits per ronde draaien de onderste vier rollen. Bij inzet van 15 credits per speelbeurt draaien er zeven rollen en bij een inzet van 20 credits per speelbeurt draaien alle acht rollen en heb je twintig winlijnen.

Het prijzenschema van het spel zie je vermeld staan naast de rollen aan de rechterkant en je wint een prijs bij het verschijnen van een van de combinaties op een actieve winlijn. Bij de Golden Oldie is het zo dat hoe hoger je inzet, hoe meer kans op een prijs en hoe groter de winsten. Om het spel te kunnen spelen moet je eerst een aantal credits verplaatsen naar de verschillende meters en dit is afhankelijk van je inzet. Als een bepaalde meter of pot de waarde van 200 credits of meer heeft bereikt dan verhuizen je deze extra credits naar de creditmeter. Je kunt er ook zelf voor kiezen om dit te doen door op de knop Take Win te klikken.

Speel gokkast Golden Oldie