Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Golden Nugget

goldennuggDe mooie gokkast Golden Nugget is een kast met veel extra winkansen doordat je bij het basisspel kans maakt op het winnen van een flinke mystery prijs en bij het vervolgspel kans maak op het winnen van een bijzonder bonusspel. Hierbij moet je in de speciale Golden Nugget winkel gaan schieten op mooie prijzen en dan zijn er tot vele honderden extra punten te winnen. Alle spellen worden gespeeld op dezelfde rollen en bij het basisspel kun je je punten proberen te verdubbelen met het extra kaartspel.

De Golden Nugget heeft een basisspel welke je op de drie rollen met 1 winlijn speelt. Je inzet is 1 punt per ronde en alle punten die je wint kun je proberen te verdubbelen met het speciale Gamble spel waarbij je voor een rode of zwarte kaart kiest. Met de symbolen van de Ster zijn er flinke mystery prijzen te winnen van 2 tot 125 punten. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een goede positie vast zetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel van de Golden Nugget speel je met inzet van 5 of 10 punten per draai en als je het bonusspel mag spelen kost je dit 20 punten per keer. Bij inzet van 5 of 10 punten zijn er 5 actieve winlijnen. Speel je met 10 punten dan is het symbool van de ster een Wild symbool en mag hij andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie. Krijg je de Golden Nuggets op je rollen dan ontvang je een re-spin. Bij inzet van 10 en het verschijnen van 3 Golden Nuggets mag je het extra spel spelen voor 20 punten per draai. Je moet dan gaan schieten op extra prijzen in de speciale Golden Nugget winkel en hierbij maak je kans op het winnen van vele honderden punten.

Speel gokkast Golden Nugget