Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Going Bananas

goingbananas

De simbat gokkast Going Bananas heeft zijn naam niet gestolen. Het is een gokkast met een basis- en een bovenspel waarbij het monkey symbool je helemaal bananas laat gaan met al zijn extra mystery prijzen.

Het basisspel van de Going Bananas gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een inzet van 10 eurocent en 1 horizontale winlijn. Rondom de draaiwielen zie je de prijzenschema’s staan. De winnende combinaties lopen van links naar rechts met uitzondering van het aapjes-symbool dat ook prijzen oplevert tot 200 credits als het kriskras op de draaiwielen verschijnt. De prijzen die gewonnen worden in het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met het Head and Tail spel. Je moet dan kiezen voor Head of Tailen als je goed gokt wordt jouw prijs verdubbeld, heb je het fout dan verlies je de gewonnen credits. Wil je je prijs meteen innen dan kun je op de knop Collect klikken waarna je gewonnen credits meteen naar de creditmeter van het basisspel gaan. Ook is er de mogelijkheid om je gewonnen punten over te zetten naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

Je kunt bij het Going Bananas gokspel er ook voor kiezen om meteen het bovenspel te spelen door op de Choose Bet knop te drukken. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen en kan gespeeld worden met een inzet van 5 of van 20 credits per draai. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld op het schema rechts boven naast de vier rollen. Deze prijzen zijn te winnen als zich 3 dezelfde symbolen kriskras op de rollen 1, 2 en 3 of op de rollen 2, 3 en 4 bevinden. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan speel je op de eerste drie rollen. Wanneer je met een inzet van 20 credits speelt dan draait ook de vierde rol mee. In deze vierde rol zitten 4 symbolen van het aapje verborgen en als er eentje in beeld verschijnt, op welke plek dan ook, levert dat een mystery prijs op van minimaal 10 en maximaal 200 credits.

Speel gokkast Going Bananas