Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Firestarter

firestarter

De simbat gokkast Firestarter heeft een basis- en een vervolgspel waarbij het vervolgspel een lucratief bonusspel heeft.

Zowel het basis- als het vervolgspel van de Firestarter worden gespeeld op de onderste vier draairollen. Bij het basisspel zet je in met 1 credit per draai of 10 eurocenten op 1 horizontale winlijn. Rechts zie je het duidelijke winschema en deze combinaties moeten zich dan op de winlijn van uiterst links naar rechts bevinden. Met het Head Tail spel is het mogelijk om de gewonnen credits uit het basisspel te verdubbelen naar 200 credits. Om een prijs te innen moet er op de knop Collect worden geklikt waarna de credits bij de creditmeter worden opgeteld. Er kan ook worden gekozen voor het verplaatsen van de punten naar het vervolgspel. Hiervoor klik je op To Clubmeter.

Het vervolgspel van de Firestarter kan worden gespeeld met een inzet van 5,10 of 20 credits. Dit kun je instellen met de knop Choose Bet. Als je speelt met inzet van 5 credits per draai dan draaien alleen de eerste drie rollen en wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits draait ook de vierde rol mee en speel je op 10 winlijnen. Bij inzet van 20 credits speel je ook op 4 rollen en 10 winlijnen maar wordt er een ander prijzenschema gehanteerd. Kijk daarvoor op het winschema rechts boven op de gokkast. Bij het spelen met 5 credits wordt er al een leuk bonusspel geactiveerd. Deze gaat van start als er kriskras 3 of 4 Fire symbolen verschijnen op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Tijdens deze bonusronde zijn alle Fire symbolen Wild symbolen en mogen vervangen dan elk ander symbool. De Fire logo’s verliezen hun waarde zodra er een Bel op de eerste rol verschijnt. Als er op alle vier de rollen een Fire logo te is verschenen dan eindigt de bonusronde en worden de credits uit de Fire starter display verplaatst naar de Clubmeter. Wanneer er voordat de feature eindigt opnieuw een Bel op een willekeurige positie op rol 1 verschijnt dan worden de Fire logo’s opnieuw wild.

Speel gokkast Firestarter