Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Fire and Ice

fireandice

De simbat gokkast Fire and Ice heeft een basisspel met een speciale matrix waarbij je Fire en Ice symbolen verzamelt voor extra punten en een bovenspel met een Fire meter.

Het basisspel van de Fire and Ice wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn en met een inzet van 1 credit per draai. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je verdubbelen tot 200 credits met de speciale gamble functie waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Gok je fout dan verlies je je credits. Naast het winschema van het basisspel zie je een matrix. Hier kun je de Fire of Ice symbolen sparen. Elke keer als er 1 van deze logo’s in beeld verschijnen licht deze op in de matrix. Wanneer er drie dezelfde symbolen op een rij staan dan win je een extra prijs.

Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai en dit wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 of 20 credits per draai wordt er ook op 5 winlijnen gespeeld maar start de speciale bonusronde als er 3 Fire symbolen zijn gespaard. Hierbij worden 50 of 100 gewonnen credits, afhankelijk van de inzet, verplaatst naar de Firemeter. Als er tijdens het sparen van de Fire meter symbolen een prijs valt op de draaiwielen dan worden de logo’s gedoofd en moet men weer opnieuw beginnen. Bij het starten van deze Fire meter feature wordt er een ander prijzenschema geactiveerd waarbij de te winnen prijzen veel hoger zijn. Afhankelijk van de inzet kost elke draai 10 of 20 credits. Elk duivel logo dat in beeld verschijnt levert 10 of 20 credits op maar er dooft dan ook een duivel in het schema aan de rechterkant. Wanneer de geactiveerde duivels allemaal gedoofd zijn eindigt de feature en worden de credits van de Fire meter naar de clubmeter verplaatst. Als er na het doven van een duivel logo een prijs wordt gewonnen dan worden alle duivels waar je recht op hebt opnieuw geactiveerd. Je kunt de bonusfeature zelf stoppen door op de knop Stop Ice/Fire at losing te klikken. Vervolgens valt er een gratis draai en als er geen prijs valt dan stopt de feature automatisch. De credits van de Firemeter verhuizen dan naar de clubmeter. Wordt er wel een prijs gewonnen dan gaat de feature nog door. Door op de knop Take Clubmeter te klikken worden de credits pot na pot geleegd naar het basisspel.

Speel gokkast Fire and Ice