Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Fever

fever

De simbat gokkast Fever is een fruit gokmachine met een basis- en een bovenspel. Het bovenspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai en hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst.

Bij de gokkast Fever wordt er altijd eerst het basisspel gespeeld met een inzet van 1 credit per ronde en op de onderste drie draairollen. Er is slechts 1 winlijn die horizontaal over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. De prijzen die te winnen zijn staan vermeld op de gokkast. Een extra bonusfeature is het symbool van een bes op de eerste rol. Want dan krijg je 2 punten ipv 1 en automatisch zal een gokfunctie starten waarbij je je 2 punten kunt verdubbelen of verliezen. Andere gewonnen prijzen kun je toevoegen aan je creditmeter met de Take Win knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start knop. Daarnaast is er de mogelijkheid om je gewonnen credits te verdubbelen met de Gamble functie in de vorm van een kop/munt spel. Hierbij moet je kiezen of er Head of Tail zal vallen en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen prijs.

Het bovenspel van de gokkast Fever kan gespeeld worden als er voldoende credits op 1 of meer van de spaarmeters staat. Vervolgens bepaal je je inzet en begin je te spelen. Bij een inzet van 20 en een inzet van 40 zijn er respectievelijk minimaal 2 en 4 actieve potten vereist om dit spel te kunnen spelen. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en hierbij maak je kans op het winnen van prijzen op 5 actieve winlijnen en als je met een inzet speelt van 40 credits kan je tot 1000 credits per spel winnen. De inzet waar je het bovenspel mee speelt wordt altijd van de hoogste meters afgehaald plus 1 credit van de laagste meter. De gewonnen credits worden altijd zodanig over alle meters verdeeld zodat er zoveel mogelijk meters in gebruik blijven. Als er op een spaarmeter 200 credits of meer zijn gespaard dan worden deze automatisch overgezet naar de creditmeter, dus er gaan nooit punten verloren. De punten uit het bovenspel kun je naar de Creditmeter verplaatsen door op de Collect knop te klikken. De spaarmeter van de hoogste meter wordt dan het eerste gebruikt. Je kunt ook weer terug naar het Basisspel door te klikken op de Choose Game knop.

Speel gokkast Fever