Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Extra Joker

extrajoker1

De gokkast Extra Joker is een spel waarbij er enkel een spel is, het hoofdspel. Dit spel speel je op de vier draaiwielen en de verschillende inzetten zijn 1, 5, 10 of 20 punten per speelronde. Zoals de naam al zegt kun je met de extra jokersymbolen nog meer prijzen winnen tot maar liefst 200 extra credits, afhankelijk van de inzet waarmee je speelt.

Je begint het spel door je inzet per speelronde te bepalen en je kan kiezen tussen inzetten van 1, 5, 10 of 15 credits per speelronde. Als je met 1 credit speelt dan is er 1 actieve winlijn, speel je met hogere inzet dan zijn er meerdere winlijnen. Het spel wordt gespeeld op de vier rollen die je zie en naast de rollen zie je de verschillende winschema’s. De joker kan je extra mystery prijzen opleveren en vanaf drie van deze symbolen win je en mystery prijs tot 200 punten extra. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

De prijzen die je wint met een inzet van 1 credit per draai kun je proberen te verdubbelen met de gamble functie of het kop/munt spel. Gok je goed dan verdubbel je je punten en kan je verder gokken. Gok je fout dan verlies je de gewonnen punten. Uiteraard kun je ook veilig spelen en meteen je gewonnen punten overzetten naar de creditmeter met de Collect knop.

Speel gokkast Extra Joker