Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Double Luck

doubleluck

De simbat gokkast Double Luck is een mooi en kleurrijk gokspel met een super leuke feature, het speciale Double Luck symbool, waardoor je kans maakt op het winnen van extra veel punten, ongeacht de hoogte van je inzet.

Het basisspel van de simbat gokkast Double Luck wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en dit op 1 horizontale winlijn. Bij drie gelijke symbolen naast elkaar win je al een prijs en je kan zien welke op de prijzentabel boven de draaiwielen. Rechts naast de rollen zie je ook een tabel waarop de prijzen vermeld staan die je wint bij vier dezelfde symbolen. Onder de rollen bevinden zich de Hold knoppen. Hiermee kun je zelf een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai of je kan gebruik maken van de automatische Hold functie.

Het vervolgspel van de Double Luck is super spannend door de Double Luck functie die je winsten kan verdubbelen. Je speelt met inzet van 5 of 10 punten per speelronde en je speelt op dezelfde vier draairollen maar met veel meer winlijnen. Bij inzet van 5 credits per draai zijn er 10 winlijnen actief, speel je met 10 credits per draai dan speel je ook met 10 geactiverde winlijnen. Als je voor tien eurocent speelt krijgt het symbool van de ufo een extra functie. Als je winnende combinaties hebt en een UFO symbool op de draaiwielen dan blijft het draaiwiel met het ufo symbool nog een keer draaien en blijven je voorgaande punten tellen. Dat kan heel lang doorgaan dus je kan je punten blijven verdubbelen en extra veel winsten behalen met zo’n ufo symbool.

Speel gokkast Double Luck