Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Double Dutch

doubledutch

Gokkast Double Dutch heeft een basisspel en een extra spannend vervolgspel waarbij je een speciaal Diamond spel speelt en veel extra geld kan winnen.

Je begint bij deze gokkast standaard met het basisspel met een 1 credit inzet en 1 horizontale winlijn. De winnende combinaties, zoals afgebeeld op het winschema naast de draaiwielen, tellen enkel als ze van links naar rechts lopen. Het Ster symbool is hierop een uitzondering en levert ook kris kras door elkaar prijzen op. Bij twee Sterren krijg je een prijs tussen de 2 en 100 punten en bij drie sterren win je tussen de 4 en de 200 punten. Er is een Hold functie om goede symbolen vast te zetten en een Gamble functie als je je winst wilt verdubbelen.

Het vervolgspel speel je op dezelfde rollen als het basisspel maar dan met inzet van 5, 10 of 20 credits per ronde en met winnende combinaties die kriskras door elkaar lopen waardoor de win kans veel groter is. Er zijn extra veel punten te winnen bij het speciale Diamond spel waarbij het symbool van een Double Diamond beurtelings de beide bonusmeters boven in het scherm verhoogt met 10 punten. Bij begin van het spel staan deze meters altijd op 400 punten. Telkens als er een veelvoud van 200 punten wordt bereikt dan wordt de daarbij behorende meter verhoogd tot maximaal 5 (1000 punten). Heb je 3 Double Diamond symbolen op de winlijn bij inzet 5, of op 1 van de 5 winlijnen bij inzet 10 of kriskras bij inzet 20 dan begint het Diamond spel. De bonusmeter met de hoogste aantal punten bepaalt hoe vaak je dit spel kunt spelen. Ook is het mogelijk dat het vlak met Change oplicht en dan verhuis je van de blauwe naar de gele diamant waarop nog meer punten te winnen zijn.

Speel gokkast Double Dutch