Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Deep Space

deepspace
De Simbat gokkast Deep Space is een gokkast waarbij je alleen een hoofdspel speelt. Bij deze kleurrijke gokkast speel je het spel op de vier zichtbare rollen waarbij je de keus hebt uit diverse inzetmogelijkheden.

Je kunt de Deep space spelen met inzet van 1 credit per draai, 5, 10 of 20 credits per draai. Speel je met 1 punt per draai dan speel je op alle vier de rollen met 1 actieve winlijn. De winsten die je maakt bij inzet van 1 credit kun je proberen te verdubbelen met de head/tail gokfunctie. Speel je met inzet 5 dan draaien er drie rollen, speel je met inzet van 10 punten per draai dan draaien alle vier de rollen en gelden de winnende combinaties van zowel links naar rechts als van rechts naar links. Met het hoogste aantal punten van 20 per draai speel je ook op alle vier de rollen maar zijn er nog extra winnende symboolcombinaties. Deze zijn terug te vinden op de gokkast rechtsboven.

Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor een volgende draai. Alle prijzen die je kunt winnen bij de Deep Space staan afgebeeld op de gokkast.

Speel gokkast Deep Space