Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Crazy Sevens

crazysevens

De simbat gokkast Crazy Sevens heeft een basis- en een vervolgspel dat op dezelfde rollen wordt gespeeld en waarbij de zevens een belangrijke rol spelen.


Bij de gokkast Crazy Sevens wordt er eerst altijd begonnen met het spelen van het basisspel met drie rollen, één winlijn en een inzet van 10 eurocent of één credit. Het symbool van de zeven geeft een extra mogelijkheid op het winnen van hogere prijzen. Drie rode of drie blauwe zevens geven een kans op een prijs van 8 tot 200 credits. Heb je een blauwe en twee rode zevens dan maak je kans op een prijs tussen de 2 en de 200 credits. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld met de Head Tail functie tot maximaal 200 credits.

Het vervolgspel is te spelen met vier credits inzet per speelronde en kan alleen worden gespeeld als er voldoende credits zijn gespaard tijdens het basisspel. Met de knop Choose Button kun je switchen tussen het basisspel en het vervolgspel. Het vervolgspel wordt gespeeld met vijf winlijnen en net zoals bij het basisspel leveren drie zevens een mystery prijs op tot een maximum van 200 credits per wincombinatie.

Speel gokkast Crazy Sevens