Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Cops n Robbers

copsandrobbers

Gokkast Cops n Robbers is een gokkast met enkel in een basisspel draaiwielen en waarbij in het bovenspel een spannend politie versus dief spel gespeeld wordt.

Het basisspel van de Cops n Robbers gokkast wordt op de onderste rollen gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en met één horizontale winlijn. Het winschema staat rond de draaiwielen en de gewonnen punten kunnen door een Gamble spel worden verhoogd tot 200 punten. Bij dit Gamble spel wordt er met de Gamble knop eerst een vermenigvuldigers factor gekozen uit de opties die beschikbaar zijn. Daarna zal het Rad van Avontuur op een willekeurig symbool stoppen. Hoe lager de vermenigvuldigers factor is, des te hoger is de kans dat de gewonnen prijs wordt verhoogd.

Het speciale Cops n Robbers spel bovenaan begint wanneer er in de juiste volgorde de symbolen: bes, citroen, sinaasappel, pruim, aardbei, klaver en druiven op de winlijn verschijnen. Om dit spel te spelen hoef je niets in te zetten en daarom is het te vergelijken met een soort van mystery prijs die bepaald wordt door een race tussen de Cop en de Robber. Je bepaalt als speler zelf via de ‘Get-Out knop’ en de ‘More Loot knop’ wanneer je je buit hoog genoeg vindt. Als je als dief voor de politieagent de palmboom bereikt dan win je deze prijs. De buit kan bestaan uit een aantal credits, een mystery prijs of een aantal nudges. Deze nudges neem je met de Take Win knop en vervolgens kun je met de nudge knoppen kijken of je een winnende combinatie kan maken.

Speel gokkast Cops n Robbers